CARA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE BERSAMA SAYA

Berikut adalah cara untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE.


1. YURAN KEAHLIAN

Untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE, anda mempunyai dua pilihan. Yang pertama, anda boleh mendaftar dengan bayaran yuran keahlian RM79 (semenanjung Malaysia) / RM89 (Sabah & Sarawak) termasuk postage. Untuk pilihan yang pertama ini, anda akan dapat MEMBERKIT yang berisi katalog, product guide, price list dan business manual.

Pilihan kedua pula ialah dengan pembelian produk sebanyak RM650 (200 point) dan secara automatik anda layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA. Apa yang anda akan dapat dengan pilihan kedua ini ialah MEMBERKIT yang berisi katalog, product guide, price list, business manual SERTA semua produk yang anda beli tadi. 

Keahlian adalah seumur hidup.  


2. MAKLUMAT YANG DIPERLUKAN

Jika anda berminat untuk mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE bersama group saya, anda bolehlah hubungi saya dan berikan maklumat yang di bawah untuk saya daftarkan anda.

Nama : 
No. IC :
Tarikh Lahir :
Alamat Surat Menyurat : 
No Telefon : 
Email : 
No. Akaun Bank :
Bank Yang Digunakan :

Nama Suami / Isteri : 
No IC Suami / Isteri : 
Tarikh Lahir Suami / Isteri : 


3. SELAMAT DATANG KE JUSTDOIT!

Sejurus selesai pendaftaran, pihak Shaklee akan menghantar SMS kepada anda untuk memberitahu No ID anda dan katalaluan untuk log in masuk ke laman web Shaklee. 

Saya juga akan menjemput anda ke group EKSLUSIF di Facebook dan Whatsapp untuk bantu anda menjawab sebarang pertanyaan berkaitan produk ataupun bisnes. Keahlian anda akan dibantu sepenuhnya oleh saya dan support group JUSTDOIT.


4. KINI LEBIH MUDAH!

Anda boleh terus mendaftar keahlian Shaklee di bawah empayar JUSTDOIT bersama saya hanya dengan mengisi maklumat peribadi anda secara ONLINE. 

Hanya perlu klik JOIN NOW di page ini:
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=882365


Untuk maklumat serta bantuan lanjut, hubungi saya di:


Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015