Monday, June 2, 2014

GABUNGAN VITAMIN HEBAT RAMADAN.

Bulan ini sedang berlangsung promosi Vitamin E. Tapi sebab nak masuk Ramadan, sambutan untuk ketiga-ketiga vitamin di bawah ini semakin hangat. Semua orang nak buat persediaan menyambut puasa. Tiap kali bulan puasa, memang tiga adik beradik ni jadi SUPER HOT! Aku paling suka bersahur dengan tiga ini. Campurkan sesudu ESP, sesudu Mealshakes dan dua sudu Performance Drink, bancuh pulak dengan air sejuk PEHHHH memang TERBAIK! Minum waktu sahur, Insya-Allah kuranglah rasa lapar dan yang bestnya kita akan rasa bertenaga je sepanjang hari. Paling penting, walau kita berpuasa, keperluan nutrisi kita terisi dan serba lengkap :)


ESP UNTUK BERPUASA :
  • Mempunyai indeks Glisemic yang rendah yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis, namun menyebabkannya dihadam secara perlahan-lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan-lahan dan konsisten untuk rasa kenyang yang lama. 
  • Untuk ibu menyusu pula, ia membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerana protien merupakan komposisi penting di dalam susu ibu. Yang paling best, susu ibu kelihatan pekat dan berkrim!
  • Untuk pesakit gastrik pula tak perlu susah hati. Sebab ESP yang bersifat alkali mampu menyeimbangkan asid di dalam perut disamping membaiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut.


PERFORMANCE DRINK UNTUK BERPUASA :
  • Performance Drink bantu mengawal bendalir dalam badan supaya ia bertindak secara normal. Kawalan bendalir yang terganggu akan menyebabkan sistem peredaran darah juga terganggu dan boleh menyebabkan seseorang mudah rasa pitam.
  • Performance Drink mengandungi formula untuk imbangan elektrolit yang sempurna seperti minuman isotonik. Minuman isotonik biasanya diambil oleh ahli sukan atau yang gemarkan aktiviti lasak untuk menggantikan cairan yang telah hilang dari tubuh mereka. Sama juga seperti Performance Drink, ianya digunakan untuk menampung kekurangan pengambilan air apabila sedang berpuasa. 

MEALSHAKES UNTUK BERPUASA:
  • Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral & zat perlu. Turut mengandungi lecitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh - Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu membina sel-SEL kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • membantu Tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran.


TESTIMONI SET MIGHTY 3 GEMS KETIKA BERPUASA


PEMBELIAN SECARA ONLINE KLIK SINI

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.


Pertanyaan lanjut? Hubungi saya.


Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015