Wednesday, February 27, 2013

Dia Tak Romantik, Tapi Kadang-Kadang Comel Juga.

Sebagai seorang peniaga Shaklee (echeh!), bunyi email notifications masuk menandakan ada orang transfer duit ke Maybank2u adalah normal. Selalunya memang takkan baca sangat in details sebab jarang customer menulis descriptions sewaktu men-transfer bayaran. 

Tetapi, pagi ini, aku terima satu email notifications menandakan ada orang telah men-transfer duit. Siap dengan description....


Dia ni memang tak romantik. Tapi sekali sekala buat macam ni.....

..... rasa nak gelak guling guling! HAHAHAHAHAHA.

P/S : Oh anyway. Thanks Pa untuk duitnya. Orang berjanji akan menggunakan duit ini 'sebaik yang mungkin'. Mungkin yaaa. MUNGKIN. :p


Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

12 comments:

  1. Hahahaha! So sweet en wahid weh! :D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. comel jeee.. romantik yg jarang2 tu la yg selalu lekat di hati.. kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. comel mmg sgt comel dan sgt best lah wahid ni
    surprise yg begini mmg buat tersenyum sepanjang hari kan

    ReplyDelete
  4. Same goes to my husband. He's not romantic n if he suddenly became romantic - I was like "mcm buang tebiat lak laki aku." hahahaaha

    ReplyDelete
  5. hihih mmg comel :)
    bertuah aishah

    ReplyDelete
  6. sweet gila wahid ni ye..comel je..hehe

    ReplyDelete

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015