Tuesday, February 26, 2013

Buat Julung Kalinya.

Umum mengetahui yang suami aku, Encik Wahid tu memang tersangatlahhhh tak aktif ber-Facebook. Jarang benar dia nak komen-komen kat status ke, gambar ke, atau apa-apa sahaja yang aku update kat Facebook. Kekadang kan. aku jeles tau tengok husband and wife sok sek sok sek kat Facebook. Very the loving couple gitew! Awwww! 

Tetapi pagi tadi, Encik Wahid telah terkantoi buka Facebook setelah dia like satu status yang aku update! Ehhhhh, pakcik ni bukak Facebook yee? Sangat rare di situ!

Jadi, marilah kita 'berloving couple'!


Ya. Itulah pengakhiran perbualan 'loving couple' ini.

Sekian, terima kasih. :)


Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

8 comments:

  1. Sama lah kita dengan encik suami kite. Hihi.

    ReplyDelete
  2. ni barula cool..macam garang tapi sayang..

    ReplyDelete
  3. hehehe mmg kelakar. siap print screen masuk bukti kt blog lg. :P

    ReplyDelete
  4. haha..wahid leh kwn dgn andry.. ;)

    ReplyDelete

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015