Monday, October 1, 2012

10 Perkara.

10 perkara yang aku tak suka ORANG FIKIR tentang aku.

1. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

2. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

3. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

4. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

5. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

6. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

7. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

8. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

9. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

10. Paling TOP. Aku tak suka orang fikir aku PREGNANT lagi. Seriously tak suka. Kebelakangan ni, aku asyik dihujani pertanyaan / usikan yang sama. Aku tak suka tahu? Nak kata sampai tahap benci tu, tidaklah. Tapi serius memang aku tak suka. This is not about menolak rezeki or what. Tapi sebab aku tak sedia, anak-anak aku kecik lagi, then ekonomi keluarga pon tak berapa nak cantik. So, stop mengusik aku dengan soalan-soalan berbaur PREGNANT ini. Memang potong mood aku punya.

Sorrylah sebab pagi-pagi mood tak elok. Bendera merah sedang berkibar. Ergh!


Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

7 comments:

  1. 10 perkara yang sama?? Aishah, marah betul ni. Sabar ye yang. :)

    ReplyDelete
  2. 1-10 perkara paling TOp yg sama..sabar aishah...selawat banyak2

    ReplyDelete
  3. hai aishah. awk pregnant ke?

    (hahahahahaa. awk marah kite tak ni?:P)

    ReplyDelete
  4. seb baik tak baca kesemuanya. hahaha lawak la aishah ni.copy paste smpai 10x.ok u makes me smile la bebehh

    ReplyDelete
  5. ni betul2 marah ni..sabar ye...

    ReplyDelete
  6. hahahaha mula2 bacakan, "eh,apsal laptop aku ni, skrol2 pun benda yg sama" - dush!ketuk kepala sendiri :D

    yep, benda yg paling tak suka skali. Dan jugak paling tak suka bila orang tanya macam ni..

    "macam mana perasaan anak dah 2? Agak2 nak tambah lagi tak?" - apa punya soalan la macam ni.

    Eh...ni yang rasa nak buat entri berkait ngan entri Aishah ni...hehehehe

    ReplyDelete
  7. amboi penat kita bc 10 benda yg sama ye..hehe..

    ReplyDelete

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015