Wednesday, October 5, 2011

Open To Readers, BACK.

Sebenarnya tak ada benda nak private pon. Saje-saje buat renovation blog dan terlupa nak open to readers semula. Busy benar sampai terlupa nak tukar setting. Echeh.

Now, it's opened with new header picture. :)

Ayah, Mama, Nashrah, Nashriq dan N____.

I'm loving it. Parapapapap!



Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

7 comments:

  1. Owh, mesti dalam perut tu gegirl kan? yang tecit tu pakai skirt..hihi...


    comel header.suke!

    ReplyDelete
  2. yerla..sure yg tecit tu gegurl :-)

    ReplyDelete
  3. bear kecik pakai skirt hijau
    (:

    ReplyDelete
  4. @Reen : Cheh. Amin. Thanks Reen! :)

    @MyRule : Hehehe. Thanks!

    @Fashya : Bear yang kecik tu pakai seluar lah. Cuba tengok betul-betul.

    @Nadeera : Kena tunggu masa lahir lah nanti baru tahu. Sekarang ni kena surprise. Hehehehe.

    @Dayu : Pakai seluar lah yang. Cuba tengok betul-betul.

    @Midgurl : Thanks. :)

    ReplyDelete

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015