Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday : Teringin.



Insya-Allah. Kalau ada jodoh, kita bertemu jua. :)

P/S : Sumber gambar dari Google.



Aishah Rahim | ID 882365 Page : Vitamin Ibu Hamil, Berpantang & Menyusu Call / SMS / Whatsapp : 014-3580109 Blog : http://www.myaishah.com Email : shara85_jb@yahoo.com

17 comments:

  1. kite dh merasa
    frust sbb x ler sesedap yg digembar gemburkan T__T

    ReplyDelete
  2. @Fahreen Fredo : Insya-Allah. Nanti kita jumpa ye?

    @nanonano : Tak Sedap ke Na? Halamak. Macam dah goyah je nak menyinggah ni.

    ReplyDelete
  3. aishah:try je la..heheh nanti kempunan lak..ader org kata sedap,ader kta tak..tgk tekak masin2 :-)

    ReplyDelete
  4. kitorang mmg hantu meatballs.. sedap! :D :D

    ReplyDelete
  5. Aishah nya header comel² tau. Kita puasa ni terus terliur.

    ReplyDelete
  6. takdela sedap sangat sangat sangat. tapi bila pregnant ni, better la makan untuk melepas hajat. hehe

    ReplyDelete
  7. jomla ahad ni. selambe jek lepak ikea. amcam?

    ReplyDelete
  8. tlg mkn utk maria sekali ek..hehe..

    ReplyDelete
  9. kalau jadi turun kl jom ke ikea boleh makan senang kata jumpa di ikea lagi best dekat sikit dgn rumah nurul hehe

    ReplyDelete
  10. meet ball ker aisha..? nampk menyelerakan..

    ReplyDelete
  11. mimie dah pernah mkn
    tgk gambar tambah terliur
    peh kecur air liur ni
    sedap tauuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  12. nanti dtg KL gi IKEA
    Tgh sale ni..
    amik yg 5 bijik dulu
    berkenan gi up yg 10 bijik lak

    *tak suka jem strawberry dia

    ReplyDelete
  13. Ye. Ye. Saya teringin nak makan Meatball Ikea. Dari hari tu haaa. Cuba untuk memenuhkan hajat hari Ahad ni. Insya-Allah! :)

    ReplyDelete
  14. As salam,

    Err...actually sebelum ni silent reader tapi tgk post yang ni terus rasa nak komen.

    Haritu macam ada dengar yang meatball ikea tu dah tak halal.status sekarang saya tak sure.maybe ada pembaca kamu yang tau status terkini boleh share.

    ReplyDelete
  15. @fazzie: bukan tak halal dear. aritu dorg tutup sb nak samak utensil tp bukan pasal meatball tp psl produk lain. meatball diorg adalah dari kilang macfood yang turut memproses produk McD.

    ReplyDelete

Salam Ukhwah!
Terima kasih kerana sudi komen :)

Copyright to AISHAH RAHIM
Designed by UMIESUEstudio 2015